Boja za face painting

Nekoliko informacija o boji i opremi koju koristimo. Boja za face painting i sve što o njoj morate znati da koju koristimo je od svjetski poznatog i renomiranog proizvođača iz Australije. Nije testirana na životinjama, baza je voda što je vrlo bitno jer ne izaziva neželjene kožne probleme, te posjedujemo certifikat kada je kupljena te do kada ima rok trajanja. Osim boje imamo oko 30 različitih vrsta kistova specijalne debljine i osjetljivosti, te popratne efekte kao što su gliteri, šljokice, posebna sjajila, sjene, preljevi…

Trajanje može biti 60, 120, 180 ili 240 minuta. Kolegica koja radi oslikavanje lica je iz Hrvatske i iz Bangkoka koja je od vodećih u svijetu po kvaliteti izrade face paintinga. U koliko se radi o velikom broju djece ili je potrebno veći broj osoba oslikati, svakako preporučamo da budu 2 ili čak 3 osobe koje rade face painting paralelno. To se prakticira najčešće na poslovnim eventima kada su dani otvorenih vrata gdje broj ljudi je veći od 100 ili je potreban cjelednevni rad. Kod takvih događanja moguće su mnobrojne kombinacije crteža i izrade logotipova ili nazivi brandova izrađeni u face painting tehnici.

REZERVIRAJTE SADA!

Boja za face painting ne smije biti nepoznatog podrijetla. Mora imati rok valjanosti (do kada vrijedi) kao i svaki kozmetički proizvod. Ne smije sadržavati toksične supstance koje mogu izazvati neželjene dermatološke probleme. Originalna boja je izrazito skupa. Jedno pakiranje profesionalne boje ima vrijednost oko 1200 €. Kada nas angažirate možete u bilo kojem trenutku zatržiti da Vam se pokaže certifikat od boje. Ako angažirate nekog amatera pojedinca, zapitajte se da li posjeduje ove obvezatne elemente propisa EU.

Pošaljite nam upit

Svi vaši osobni podaci koje unosite u obrazac će biti korišteni u skladu s aktualnim: Zakon o zaštiti osobnih podataka (Članak 1-40), te pohranjeni i obrađivani isključivo u svrhu obrade vašeg zahtjeva. Sa ovim podacima će se postupati krajnje povjerljivo,te ih se neće ustupati na korištenje trećim licima.

PRILIKOM SLANJA FORMULARA PRIHVAĆATE

Pravila privatnosti

Nazovi

Započnimo razgovor
WhatsApp
Pozdrav,
trebate li face painting za svoj događaj?